"Conflicte Públic" guanya el Premi Civisme

El llibre "Conflicte Públic. 30 articles breus sobre Resolució de Conflictes a Catalunya" de Xavier Pastor i amb la col·laboració d'Eduard Carrera ha guanyat el Premi Civisme en la modalitat d'assaig que organitza i entrega la Generalitat de Catalunya.

Aquest premis, convocats per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família, estimulen i premien accions i treballs, fets des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, que tractin els valors cívics o que en proposin reflexions i actuacions.

Aquests premis tenen l'antecedent històric en el Premi Prat de la Riba, que la Generalitat de Catalunya va instituir l'any 1935 per guardonar el millor llibre sobre formació i educació cívica.

Portada de Conflicte PúblicEn concret, "Conflicte Públic. 30 articles breus de Resolució de Conflictes" ha guanyat la 32a edició del Premis Serra i Moret per a obres i treballs sobre civisme en llengua catalana.

L'obra guanyadora recull un conjunt d’articles publicats en la premsa catalana on s’expliquen de forma atractiva i pedagògica conflictes públics i formules provades i aplicades per a la seva gestió i Resolució positiva i amb èxit.


Carles Puigdemont, alcalde de Girona i diputat al Parlament de Catalunya
"Conflicte Públic és un manual d'instruccions que ajudaria a molts alcaldes a resoldre conflictes"

Jordi Xargayó, director del Diari de Girona
"Els articles que formen aquest llibre són un aposta pel periodisme de futur, pel periodisme d'anàlisi"

Notícia del Diari de Girona, 4 de novembre de 2014  
"Pastor i Carrera reben el Serra i Moret pels valors cívics davant el conflicte"

D'esquerra a dreta, Eduard Carrera i Xavier Pastor recullen els guardons del Premi de Civisme 2014 en la modalitat d'assaig que els entrega la Consellera de Benestar Social i Família, Hble. Sra. Neus Munté, i el director general d'Acció Cívica i Comunitària, Sr. Ramon Terrassa. Foto d'Ariadna Giménez.


Guardó del Premi de Civisme, 32 edició del Serra i Moret, de la Generalitat de Catalunya, en la modalitat d'assaig, lliurat a Xavier Pastor i Eduard Carrera per l'obra "Conflicte Públic".

Comentaris