"Els conflictes de l'esport troben solució amb la mediació esportiva"


https://www.youtube.com/watch?v=U9LMc8ai-Q8
En aquest vídeo breu de la campanya a Youtube "Innovem en Mediació" en motiu del Dia Europeu de la Mediació, explico que no tots podrem malauradament o sortosament dedicar-nos a la mediació comunitària o familiar. 

Per aquest motiu, hem de proposar i obrir nous àmbits on els mediadors i experts en gestió de conflictes en actiu com els alumnes que es formen en els Masters i postgraus puguin treballar exercint la seva professió. L'esport és un d'aquest àmbit. L'esport també té els seus conflictes. 

Precisament, des del 2014 estem impulsant uns projectes pilot de mediació esportiva en clubs de Catalunya de distintes modalitats (Unió Esportiva Sant Andreu, Girona FC, Secció de waterpolo del Club Natació Sant Andreu, Handbol Banyoles, Futbol Sala Castelldefels, Club Bàsquet Igualada, Congrés CF, FC Llagostera)  en el que demostrem la utilitat de les formules de la Resolució de Conflictes i la necessitat de tenir contractats experts i expertes de la mediació per donar solució als conflictes del dia a dia de la pràctica esportiva i dels clubs.