Dos estudiants de la UOC en el servei de mediació de Platja d'Aro

Dues de les quatre mediadores del projecte pilot de gestió de conflictes en les zones d'oci nocturn de Castell-Platja d'Aro han estudiat a la UOC.


El passat mes de juny es va posar en marxa el servei pilot de mediació en locals d'oci nocturn al municipi de Castell-Platja d'Aro-S'Agaró. 

L'objectiu del servei pilot, vinculat a la Policia local de Platja d'Aro, és abordar, intervenir i oferir propostes de solució a conflictes de baixa intensitat que es produeixen a la via pública i als locals d'oci, per millorar així el civisme i la convivència al municipi. 

Per fer-ho, els professionals contractats compten amb el compendi de formules i tècniques de la conflictologia i/o Resolució de conflictes: negociació, mediació, facilitació, conciliació i des d'una actitud positiva.

De les quatre mediadores contractades, dos han estat estudiants de la UOC, en concret una del Master de Conflictologia i l'altra del Grau de Dret. 

La resta tenen formació de la Universitat de Girona, la UB i a distància.

El servei pilot ha facilitat la realització de pràctiques als alumnes del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la UdG i del Master de Conflictologia de la UOC. Finalment, s'han acollit dos estudiants del postgrau que es realitza a la UdG.


Equip de mediadors. D'esquerra a dreta:  Joan Cuadras, Xavier Pastor (Director), Paloma Lavandeira, Milena Sust i Anna Torné.

Comentaris