Matrícula Oberta 12 edició del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària

L'1 de juny s'obre la matrícula de la 12a edició del Postgrau Semipresencial en Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la UdG (Fundació UdG)
 
12 edició Postgrau Resolució de Conflictes i MediacióAquest postgrau és pioner i únic a Catalunya en l'anàlisi, tractament i intervenció de la conflictivitat pública en tota la seva extensió: en l'espai públic, polítics, de govern, socials, educatius, de seguretat, en les comunitats, esportius, ambientals, etc. Per més informació podeu consultar el programa.

Per aquest postgrau han passat i s'han format més de 170 professionals durant aquests anys millorant les seves carreres professionals i incorporant-se laboralment o liderant serveis i projectes de prevenció, mediació, gestió i Resolució de conflictes a Catalunya.

Aquest postgrau dóna accés al registre de mediadors i mediadores del Centre de Mediació en Dret Privat del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

El postgrau s'iniciarà el 14 d'octubre de 2016 amb la primera sessió presencial i finalitzarà el cap de setmana del 30 de juny i 1 de juliol de 2017. Durant aquests 10 mesos es desenvoluparà el treball al campus virtual i en les 7 sessions presencials a Girona, Barcelona, Olot, Vic i Figueres.

Projecte pilot de mediació esportivaPer superar aquest postgrau s'ha d'elaborar un projecte professionalitzador o efectuar unes pràctiques en serveis, projectes i programes de resolució de conflictes i mediació. Per exemple, els projectes pilot de mediació esportiva posats en marxa en clubs de futbol com la Unió Esportiva Sant Andreu i en el Girona FC o en el waterpolo en el Club Natació San Andreu han nascut del postgrau i han permès als estudiants l'aplicació dels coneixements adquirits.

Any rera any, aquest postgrau obté excel·lents valoracions dels seus estudiants. Les podeu consultar al canal de youtube ResolucioconflicteTV.

*Hi ha prevista una sessió informativa amb una conferència per al dimecres, 21 de setembre de 2016 a les 18.30 hores a la Fundació UdG.

Més informació, preu i matrícula.

Comentaris