Butlletí núm. 41 Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària UdG


SUMARI

- Conflictes d'Actualitat: Corrupció política, a les Xarxes Socials Digitals, Violència de bandes de joves, i la professionalització de la conflictologia.

- Vídeo. Què fan els nostres alumnes: David Bernal i l'Espai Agòra de Mediació

- Formació. Informació del contingut i imatges 4a sessió presencial del Postgrau: Gestió de processo d'autodeterminació, Participació ciutadana oreintada a la resolució de conflictes. la violència en la TV i conflictologia

- Articles i reportatges: Jaume, què no has fet? de Xavier Pastor i Eduard Carrera;  Esglèsia Catòlica, S.A, de Xavier Sala i Martin; Una reforma local polèmica, reportatge amb les valoracions de 5 experts i Els nous mitjans de comunicació digital i la presa de decisions, amb opinions d'experts.

- Llibres: La Corrupción política de Manuel Villoria, Ciberètica. TIC i canvi de valors de Josep Lluís Micó; Jóvenes, grupos y violencia.De las tribus urbanas a las bandas latinas de Bárbara Scandroglio; i Conflictes i Conflictologia d'Eduard Vinyamata. 

- Notícies i esdeveniments: Presentació de l'estudi "El cost dels conflictes a les comunitats de propietaris"; Xerrada "A la recerca de la Felicitat". Com esdevenir productors i promotors de la felicitat; Curs de disseny i gestió de projectes de Resolució de Conflictes; Curs d'estiu "Resolució de Conflictes. Formules i tècniques d'anàlisi i intervenció"; 9a Edició del Postgrau Semipresencial de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la UdG; i 4es Jornades de la Cultura de la Mediació, Universitat de Barcelona.

Comentaris