El lladre de cervells, el ladrón de cerebros

Recomano aquest llibre de Pere Estupinya que a través de diferents històries ens familiaritza amb els debats més candents en neurociencia, cosmología, genètica, psicologia humana, sociologia de la ciència, o canvi climàtic.

Però a més, ens mostra com el nostre cervell dóna solucions a problemes i al mateix temps ens crea nous conflictes, com per exemple, comprovant com és de desastrós el cervell prenent decisions meditades o buscant l'origen de les supersticions o a través de moltes altres investigacions a les quals ha tingut accés i que ens explica en el llibre.

Recomiendo este libro, pues Pere Estupinya a través de las amenas historias nos familiariza con los debates más candentes en neurociencia, cosmología, genética, psicología humana, sociología de la ciencia, o cambio climático.

Pero además, nos muestra como nuestro cerebro da soluciones a problemas, al mismo tiempo que nos crea nuevos conflictos, por ejemplo, comprobando lo desastroso que es el cerebro tomando decisiones meditadas, buscando el origen de las supersticiones y a través de otras muchas investigaciones a las que ha tenido acceso y que nos cuenta en el libro.

Comentaris