Curs d'estiu "Conflict.The game. Aprèn a resoldre conflictes jugant i a utilitzar el joc per resoldre conflictes

El proper 6 de juliol s'inicia aquest curs d'estiu on resoldrem un conflicte jugant i aprendrem a fer servir el joc per resoldre conflictes.

Aquest curs parteix de la premissa que el joc és una eina excel·lent per posar en pràctica els principis bàsics i els procediments dels sistemes alternatius de resolució de conflictes i que quantes més vegades s'aborden i es gestionen conflictes, més augmenten les nostres habilitats en aquestes situacions.

És a dir que "Per resoldre conflictes amb èxit, abans cal haver practicat. Però com podem practicar si no és en la vida diària, on podríem fer i prendre mal? Ho podem fer mitjançant el joc, que ens permet simular situacions de conflicte i analitzar si la nostra intervenció ha estat encertada o si, per contra, ha generat més problemes."

En aquest curs et proposaran que participis en un joc en el qual hauràs de resoldre els conflictes que se t’aniran plantejant. Per a això, et donaran unes nocions bàsiques (que serveixen per a qualsevol conflicte) i unes instruccions (que hauràs de seguir en tot moment), t’acompanyaran en el joc i avaluaran les teves decisions i intervencions.

Juguem i aprenem a resoldre conflictes?

El quadre de professors d'aquest curs el formen un especialista en jocs, l'Oriol Ripoll, un economista, especialista en resolució de conflictes i professor d'educació social, l'Eduard Carrera, i un politòleg, conflictòleg, mediador i expert en resolució de conflictes públics, socials i de l'esport, en Xavier Pastor.

Més informació i matrícula:  https://www.fundacioudg.org/ca/conflict-game-resoldre-conflictes-joc.html